Duminica 20 Octombrie

O tânără rezidentă la Farmacie în Cluj a suferit un cumplit accident și a rămas paralizată la doar 25 de ani. Daria are ACUM nevoie de ajutorul vostru!


Daria Pop, o tânără de 25 de ani din Cluj, absolventă a Facultății de Farmacie și aflată în primul an de rezidențiat, a suferit un accident grav în timpul unei sesiuni de escaladă. Tânăra a căzut de la o înălțime de peste 4 metri, rămânând paralizată de la brâu în jos.

În urma căderii, Daria a fost operată de urgență, iar medicii au reușit să-i redea o parte din sensibilitate. Cu toate acestea, recuperarea va fi una de lungă durată și extrem de costisitoare. În prezent, tânăra luptă pentru a-și recăpăta mobilitatea, dar pentru a avea șanse reale la o recuperare completă, are nevoie de ajutor financiar.

Prietenii și apropiații Dariei au început o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile terapiei, care nu sunt susținute de stat. „Daria este o persoană incredibil de puternică, dar are nevoie de noi pentru a trece prin această încercare. Recuperarea este lungă și dificilă, iar resursele financiare sunt limitate", a declarat unul dintre prietenii ei apropiați.

Cei care doresc să o sprijine pe Daria pot contribui prin donații în contul său sau distribuind apelul la ajutor, în speranța că mai mulți oameni cu posibilități financiare vor fi sensibilizați: „Dacă nu ai resurse financiare poți distribui măcar această postare mai departe. Poate va vedea altcineva cu mai multe posibilități și o va ajuta”.

IBAN: RO59BTRLRONCRT0478955301

Nume: Pop Daria

Screenshot 2024-10-20 102128.png

Revolut: revolut.me/popdaria

IBAN Revolut: RO14BREL0005507813010100

Telefon: 0748046191

Orice ajutor contează și poate face o diferență în lupta Dariei pentru a-și recâștiga viața normală.


Comentarii Facebook