O turistă străină a rămas fără telefon la doar câteva momente după ce a ajuns la Cluj! A avut încredere în persoana greșită - VIDEO


O turistă venită în vizită în Cluj, a avut parte de o de o primire de coșmar. Fata a rămas fără telefonul mobil chiar după ce a ajuns în Gara Cluj-Napoca.

Turista nu vorbea română însă căuta un loc în care să-și încarce telefonul pentru a-i contacta pe prietenii din Cluj cu care urma să se întâlnească. Un individ s-a oferit să o ajute însă bunul samaritean s-a făcut nevăzut cu telefonul fetei. 

,,I-a dat cuiva telefonul ca să i-l pună la încărcat și a dispărut cu tot cu telefon.

Ei binevoitori îți explică așa prin semne, cum pot, că au ei priză. Vin mulți străini, și domnișoara care a a venit nu vorbește română, iar pentru că nu erau prize umbla disperată să găsească un loc unde să-și pună telefonul la încărcat. Ei profită, vin și-ți spun că știu ei un loc și vor să te ajute.”, a declarat unul dintre prietenii fetei, pentru Știri de Cluj.

Fata i-ar fi înmânat telefonul unui individ care s-ar fi îndreptat spre o zonă unde există un automat de cafea pentru a-i ,,băga telefonul în priză”, moment în care acesta ar fi dispărut spune amicul turistei. 

,,Noi am tot încercat să o sunăm, de la ora 9 până la cam 11 și ceva. Dar am văzut că nu răspunde. Noroc că a găsit un taximetrist care a lăsat-o să-i folosească telefonul și să ne contacteze pe o rețea de socializare”, a explicat tânărul. 

Aceștia s-ar fi îndreptat către polițiștii de la transporturi, care i-ar fi îndrumat către alte autorități.

,,Nu ne-au dat nimic. Nici un act de înregistrare. Mi se pare foarte aiurea. După aceea noi am sunat direct la 112 și au venit și i-au tot legitimat, dar ne-au zis doar să depunem plângere. Când au venit polițiștii am început să filmăm. 

Deși le-a arătat polițiștilor vizual persoana care i-a luat telefonul polițiștii au zis să mergem pe Traian să depunem plangere. Nu s-a putut face nimic. Se întâmplă zilnic. Nimeni nu-i poate opri, nu știu de ce nu îi duce de acolo.”, a susținut clujeanul.

Inspectoratul de Poliție Cluj spune că ar fi vorba doar de o acțiune a Poliției și Jandarmeriei de prevenire a infracţionalităţii stradale și a furturilor desfășurată în zona Gării, aceștia neavând înregistrată o sesizare de acest fel. 

Într-adevăr turista nu ar mai fi depus plângere la Poliție după ce întreaga experiență ar fi lăsat-o cu un gust amar. 

Comentarii Facebook