Duminica 8 Septembrie

O zonă din Cluj arată la fel ca acum 10 ani! Fațadele blocurilor sunt tot îngrozitoare și mașinile stau tot pe trotuare: ,,E fain la Cluj, oraș de 5 stele"


Tablou dezolant în Mărăști! 

Un clujean care se afla pe strada Fabricii din Cluj-Napoca a surprins un peisaj nedemn de un oraș modern. 

Din imagini se poate observa cum fațada unui bloc de pe strada mai sus menționată arată groaznic. O porțiune semnificativă este complet distrusă, însă nici restul blocului nu arată cu mult mai bine. 

In fotografii se vede și că fațada este de o altă culoare în dreptul unor apartamente, semn că unii dintre clujenii ,,mai gospodari” au luat problema în propriile mâini.

,,2500€/mp. Mai exista comisie de urbanism? Poliție locală să amendeze asociația pentru neîntreținerea fațadei? Instituții care să ia măsuri?”, a scris cel care a surprins imaginile.

Și ca tabloul să fie complet, în fotografii apare și o mașină parcată fără nicio problemă chiar pe mijlocul trotuarului.

Iulie 2024

451818462_485250527490630_6333234614424583019_n.jpg

Se pare că problema nu este recentă, blocul arătând la fel de înfiorător de aproape 10 ani.

De asmenea, e ,,îmbucurător” să vedem că obiceiul clujenilor de a parca pe unde apucă exista și în urmă cu un deceniu.

În ultimul timp, tot mai mulți clujeni care locuiesc în Mărăști, în special în apropiere de Piața Mărăști, au observat tot mai mult haos și mizerie și tot mai puțină civilizație.

Iulie 2014 

Screenshot 2024-07-19 152348.png

,,Piața Mărăști! Blocurile arată foarte rău, fiecare scară este în altă culoare renovată, alte șiruri au rămas gri, muuuulta mizerie, nici un pic de spațiu verde, oameni dubioși peste tot, alții vând nestingheriți tot felul de legume și fructe, dar și ouă și slănină, direct pe trotuar pe un ziar, hala agroalimentară e mizerabilă, ce mai, nici în Africa nu întâlnești așa ceva.

În stație e plin de "clujeni" care așteaptă autobuzul să meargă în cartierul supranumit Dallas , o aglomerare de cocioabe infecte. Uimitor este că nu s-a declansat vreo molima în condițiile astea mizerabile, dar cu căldurile astea, cine știe. E fain la Cluj, oraș de cinci stele.”, a declarat un clujean.

Comentarii Facebook