Vineri 20 Septembrie

Oameni cu suflet mare în Apuseni! Clujeanca Rocsana Contraș a mai adus un strop de bucurie în viața unei fetițe: „Nu avem zile libere”


O clujeancă sufletistă a adus bucurie unei fetițe de 4 ani din Mociu. Natalia, care are dificultăți de mers și a suferit deja două intervenții chirurgicale, a primit în acest weekend săndăluțe ortopedice realizate după măsurători individuale, pentru care voluntarii au așteptat 30 de zile.

„Astăzi am ajuns la Natalia la Mociu să ducem micuței de 4 anișori, săndăluțele ortopedice. Am așteptat 30 de zile să fie realizate după niște măsurători individuale.

Familia nu își permitea să le achiziționeze așa că am intervenit noi! Asta înțelegem noi că înseamnă voluntariatul cu adevărat: să identificăm problemele reale din teren și să ne aplecăm asupra lor. Promovăm altfel de acțiuni. Nu avem conceptul de weekend sau zile libere. 

Părinții Nataliei au plâns amândoi. Natalia are deja două intervenții chirurgicale și umblă greu. Ai să înțelegi tu dragă OM, cât bine ai făcut din nou?”, a transmis clujeanca Rocsana Contraș, deja cunoscută pentru acțiunile sale de voluntariat pentru persoanele defavorizate din Cluj și din împrejurimi.

Comentarii Facebook