Duminica 8 Septembrie

Oamenii care ,,compostează” în Vinerea Verde sunt motiv de glumă pentru rețelele de socializare ale Primăriei Cluj-Napoca - VIDEO


Administratorul paginii de Instagram ,,Primăria Cluj-Napoca” face glume pe seama oamenilor care au uitat că este Vinerea Verde și și-au cumpărat bilet pentru transportul cu autobuzul.

Pagina de Instagram a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca a creat o postare de tipul video-meme, în care se amuză pe seama oamenilor care își cumpără bilet de autobuz în Vinerea Verde. 

Filmulețul care are o durată de 7 secunde prezintă un autobuz CTP și pe cunoscuta actriță Sydney Sweeney care este în lacrimi. Videoclipul este însoțit de textul: ,,POV: Ai uitat că este Vinerea Verde și ți-ai compostat bilet”

Cum au răspuns oamenii la glumă

Filmarea s-a viralizat în spațiul online rapid, iar oamenii nu au găsit gluma atât de amuzantă. 

,,Municipiul Cluj-Napoca face glume pe seama celor care uită de vinerea verde și validează călătoria. In locul glumei, ar putea opri validatoarele și plata prin aplicație/SMS.

În fiecare vineri sistemele de taxare și validare sunt active, inclusiv aplicația și sms-ul permițând achiziția de titluri de călătorie,” a comentat pe o rețea de socializare o persoană.



Comentarii Facebook