Duminica 8 Septembrie

Oamenii dintr-un cartier al Clujului nu se mai simt în siguranță din cauza unui alienat care îi hărțuiește constant: „Nu știu ce mai așteptați”


O clujeancă din Borhanci spune că un individ cu comportament agresiv și obscen, posibil având probleme psihice, hărțuiește constant oamenii din cartier, inclusiv în mijloacele de transport în comun și în stațiile de autobuz. Aceasta menționează că a fost supusă gesturilor obscene și intimidărilor de nenumărate ori, iar situația este cu atât mai gravă cu cât sunt implicați și copii și persoane în vârstă.

Deși au fost făcute sesizări repetate la autoritățile locale, femeia spune că nu s-au luat măsuri concrete pentru a proteja locuitorii de acest individ. 

„Hărțuire stradală/sexuală și indimidare în mijloacele de transport în comun și în stațiile de autobuz pe ruta 32-20-M1-13. Obsedat sexual agresiv și cu handicap pe zona Borhanci, bolnav psihic. De câțiva ani în Borhanci și capăt de linie Constantin Brâncuși, circulă un individ cu comportament necivilizat, care cel puțin mie îmi face gesturi obscene și se uită foarte urât și agresiv la mine din senin. Se face că mă scuipă de oricâte ori trec pe lângă el, chiar și în autobuz uneori. 

Îmi era frică de el, mai ales când mă trezeam doar cu el pe stradă, fiind nevoită să trec pe lângă el, el scuipând în continuare și făcând gesturi agresive. Vineri am coborât din 32 la ora 17:30 aproximativ, ultima stație, și așteptam autobuzul 20 către Borhanci. El era acolo, îmi făcea semne disperate să mă uit la el. Asta în timp ce se uita urât, încerca să vorbească și se ținea de penis, își tot arăta organul genital prin pantaloni. Nu mi se pare deloc normal să fiu supusă la așa ceva, atât eu cât și alte persoane care pot interacționa cu el. Pe stradă mai sunt și copii, alte persoane în vârstă, dar n-are nicio jenă de a se exprima așa. Îmi doresc să interveniți, astfel de scursuri nu au ce căuta printre oameni și mi se pare și periculos. 

L-am văzut deseori căutând prin gunoaie. Nu e o rușine sa fii sărac, e o rusine sa fii un gunoi de om la propriu. Sunt sigură ca mai aveți și alte plângeri legat de respectivul. Au postat oameni pe grup că au fost acostați copii de către el si alte persoane în autobuz de-a lungul anilor pe strada Borhanciului, în special dar și la capăt de Brancuși. Semnalmente: nu poate articula nimic clar, doar onomatopee, e mai tot timpul nervos cu gesturi agresive, poarta mereu un rucsac și o sapca cu cozoroc pe cap, aspect neingrijit. Pericol public, nu se știe cand poate degenera. Nu știu ce mai așteptați în legătură cu el. S-au făcut sesizări pe my cluj și la poliție încă de acum 2 ani.. Poliția nu a făcut nimic, deși erau mai multe plângeri.. Au invocat ca sunt prea puține plangeri.

Am scris și la CTP că circula gratis cu autobuzele, șoferii îl cunosc toți și îl tolerează. Ar trebui sa fie exclus din mijloacele de transport în comun având în vedere comportamentul din bus și din stațiile de așteptare.. așteptam mult și din cauza ca nu sunt suplimentate suficient rutele, așteptam mult...Părerea mea e ca trebuie ridicat și internat la psihiatrie e pericol public, s-a legat și de copii în autobuz, mame cu copii pe strada, femei singure pe strada cum sunt eu. Așa nu se mai poate”, a sesizat clujeanca Primăriei Cluj.

Dacă cunoașteți cazul sau aveți imagini cu această persoană, ne puteți contacta pe WhatsApp la nr. 0770778761!

Comentarii Facebook