Oamenii fără adăpost din Cluj-Napoca, forțează ușile de acces în blocuri: „Este inuman ce se întâmplă. Nu ne simțim în siguranță în propria casă”


Un clujean care locuiește pe strada Unirii din Cluj-Napoca susține că persoanele fără adăpost au început să forțeze ușile de acces în scările de bloc, pentru a se adăposti din calea frigului, în special pe timpul nopții. 

El a relatat că oamenii străzii dorm pe jos și lasă o mizerie îngrozitoare în scările de bloc. Mai mult, aceștia își fac nevoile pe unde apucă, iar locatarii blocurilor se simt în pericol în propriile locuințe. 

Odată cu venirea frigului, tot mai multe persoane fără adăpost forțează ușile de acces în scările de bloc pentru a se adăposti pe timpul nopții. Aceștia dorm pe jos între etajele 3 și 4, unde aveți nevoie și nevoile fiziologice și lasă o mizerie de nedescris în urma lor: urina și materii fecale.

Din bun simț, nu o să atașez poze cu mizeria făcută, însă vi le pot trimite pe e-mail dacă aveți nevoie de ele la această sesizare. Vă rog să luați măsuri, să trimiteți echipajele de poliție în zonă pentru a descuraja astfel de comportamente.

Este inuman și inadmisibil ce se întâmplă, iar noi, locatarii, nu ne simțim în siguranță în propria casă.”, a semnalat un clujean. 


Comentarii Facebook