Oamenii străzii au ajuns să doarmă sub mașinile clujenilor: „Sunt mulți, vreo 10 indivizi agresivi”


Oamenii străzii din Cluj-Napoca au ajuns să doarmă sub mașinile locuitorilor din cartierul Gheorgheni. 

După ce toată vara clujenii s-au plâns că persoanele fără adăpost urlă, fac mizerie și dorm pe străzi, odată cu scăderea temperaturilor, oamenii străzii încep să-și caute culcușuri călduroase. 

O clujeancă a relatat că în zona străzilor Golgeanu, Bistriței și Bulevardul Nicolae Titulescu se adună tot mai mulți oameni ai străzii. 

Dacă până acum puțin timp erau aproximativ 2-3 persoane care nu făceau probleme, acum își fac veacul în zonă între 7 și 10 oameni extrem de agresivi. 

Clujeanca susține că din acest motiv copiii nu mai pot fi lăsați singuri pe străzi. 

În zona locului de joacă (de pe Godeanu 12), în parcarea din vecinătatea acestuia (Titulescu 165, inclusiv spre stația de autobuz), respectiv în parcarea de la intersecția străzilor Godeanu și Bistriței s-au aciuat niște oameni ai străzii.

Dacă inițial erau 2-3, relativ inofensivi, acum sunt mult mai mulți, 7-10, și au devenit agresivi. Zona a devenit nesigură și foarte murdară din cauza acestor personaje. Unul dintre acești indivizi și-a așternut și un culcuș sub o mașină din parcarea de pe Titulescu 165.

Copiii nu mai pot merge la cumpărături mărunte nici în zona micului ABC de pe Bistriței și nici la Profi.”, a relatat clujeanca. 

Comentarii Facebook