Oamenii străzii fac ravagii pe Calea Turzii: „Sunt foarte agresivi cu locatarii care au copii, animale de companie sau dizabilități”


Locuitorii de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca se confruntă cu o situație extrem de neplăcută. Mai mulți oameni ai străzii și femei care întrețin relații intime contra cost se adună în jurul ghenelor de gunoi din zonă și împrăștie deșeurile pe stradă. 

Pe lângă faptul că sunt deranjați de cum arată zona, clujenii de pe Calea Turzii se tem pentru propria siguranță, de când persoanele fără adăpost au început să petreacă din ce în ce mai mult timp în zonă. 

Ei au relatat că aceste persoane sunt extrem de agresive cu locatarii care au copii, animale de companie sau se confruntă cu anumite dizabilități. 

Pe strada Calea Turzii, la ghena de gunoi, se perindă o grămadă de oameni fără adăpost și prostituate, care prestează servicii sexuale pe bani. Ei caută și lasă o grămadă de gunoi și sunt foarte agresivi cu locatarii care au copii, animale de companie sau dizabilități.

Adesea vin în fugă și strigă să le dai bani sau sticle de reciclat.”, a reclamat un clujean. 

Comentarii Facebook