Operațiunea JUPITER: Percheziții de amploare în Cluj, într-un dosar de înșelăciune în domeniul asigurărilor/ Șapte mandate de aducere -VIDEO


În această dimineață, la Cluj, au avut loc mai multe percheziții domiciliare la persoane bănuite de e înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații.

În cadrul operațiunii JUPITER, Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Cluj au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară.

,,Astfel, astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, alături de echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Poliției Municipiului Dej, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, desfășoară 11 percheziții domiciliare în cadrul acțiunii ,,Jupiter”.”, transmite IPJ Cluj.

Printre infracțiunile anchetate se numără și o  posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru o mașină, evaluată la aproximativ 100.000 de euro.

Polițiștii vor pune în aplicare și 7 mandate de aducere iar persoanele vizate vor fi duse mai apoi la audieri.


Comentarii Facebook