„Orașul de 5 stele”, invadat de cerșetori: „Degeaba chemi Poliția, că până ajung ei oamenii pleacă. După plătești amenda că îi pui pe drumuri aiurea”


Municipiul Cluj-Napoca pare a fi invadat de cerșetori și oameni ai străzii. În ultima perioadă, clujenii au reclamat această problemă în aproape toate cartierele. Cu toate acestea, situația pare a fi imposibil de gestionat. 

Cea mai recentă sesizare în acest sens vine de la un clujean care susține că Piața Cipariu este împânzită de cerșetori. 

El a relatat că se teme să ceară sprijinul Poliției Locale, pe motiv că până la sosirea unui echipaj, cerșetori ar părăsi zona, iar el ar fi tras la răspundere pentru că i-a pus degeaba pe drumuri pe polițiștii locali. 

Și în Cipariu e plin de cerșetori. Sunt în față la Dona, Panemar, La casa și în toată zona Cipariu. Degeaba chemi pe cineva de la locală că până ajung ei în 30 sau 45 de minute au plecat în altă parte și după plătești amenda că îi pui, cică, pe drumuri aiurea.

Ar trebui să fie mai multe echipaje în zonă să îi alunge de acolo. Dar de...trebuie dar nu sunt din păcate. Poate vede vreun milițian de la locală și ia măsuri deși mă îndoiesc.”, a reclamat un clujean.

Comentarii Facebook