Duminica 8 Septembrie

Pacienții de la Spitalul Foișor, dați deoparte pentru a-i face loc lui Florin Piersic? „Acolo se fac programări cu luni înainte”


Florin Piersic a fost supus unei operații dificile, joi seara, la Spitalul Foișor din Capitală. Medicii i-au îndepărtat proteza de la genunchi, care a fost identificată drept sursa infecției care s-a răspândit în întregul său organism. 

Unii pacienți afirmă însă că actorului i s-a oferit tratament preferențial și politicienii fac spectacol în timp ce pacienții obișnuiți sunt dați deoparte: însuși premierul Ciolacu a cerut să fie informat de soarta lui Florin Piersic.

Pe pagina de Facebook a ministerului Sănătății se afirmă că pacienții de la Foișor au fost dați deoparte pentru a-i face loc pacientului VIP.

„Jurnaliștii care sunt la Foisor ar trebui sa puna intrebarea, cate programari la operatii au fost anulate ca să-l preia pe Florin Piersic? Cati oameni care au stat la rând și au venit din alte județe sa fie operați acolo, au suferit aceasta nedreptate?

Spitalul Foișor nu e un spital de urgență, acolo se fac programari cu luni înainte. Am o prietenă care acu ceva vreme a fost programată la operație, paraplegica fiind, iar în ziua respectivă a venit urgența cu ordin de la minister și au amânat-o pe a doua zi, pe alți pacienți i-au trimis acasă!!!”, a scris Bianca Ghiorghiu, potrivit defapt.ro

fot.png

Comentarii Facebook