Parc pentru copii din Cluj-Napoca, imposibil de utilizat din cauza clujenilor care hrănesc porumbeii în zonă. Poliția Locală îi caută pe cei vinovați


Un parc pentru copii de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca a devenit imposibil de utilizat din cauza clujenilor care hrănesc porumbeii în zonă. 

Leagănele și toboganele sunt pline de excremente, iar copiii nu se pot apropia de spațiul de joacă. 

Aș dori să sesiz faptul că din vara aceasta, parcul de copii existent între blocurile B8, nr. 59 și bl. Nr. 57 este inutilizabil din cauza mizeriei de porumbei. Copiii nu au putut să se bucure de leagăne sau tobogane din cauza excrementelor. Aș dori curățarea acestui parc. Vă mulțumesc!”, a semnalat o clujeancă. 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au transmis că aparatele și pavajele de cauciuc se spală lunar, însă vinovați pentru situația actuală sunt locatarii blocurilor din vecinătatea parcului care hrănesc porumbeii. 

De asemenea, Poliția Locală urmează să patruleze mai des în zonă penteu a-i identifica pe cei care dau de mâncare păsărilor. 

Lunar se spală aparatele și pavelele de cauciuc din incinta acestui loc de joacă. Problema o constituie faptul că persoane din blocurile B8/B7 hrănesc zilnic porumbeii. Se vor igieniza aparatele iar Poliția Locală va patrula pentru identificarea persoanelor care hrănesc porumbeii.”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook