Parcare din Cluj, folosită ca punct de întâlnire pentru cerșetori: „Fac gălăgie, mizerie și sunt agasanți”/„Sunt aduși din Mureș și seara sunt preluați”


În ultima perioadă, au fost reclamate tot mai multe cazuri de cerșetorie pe raza municipiului Cluj-Napoca. Clujenii sunt terorizații de oamenii care apelează la mila publicului, fac mizerie și gălăgie pe străzi și, cel mai grav, stârnesc un sentiment de frică în rândul trecătorilor. 

Un clujean a semnalat că, o parcare de pe Calea Turzii a devenit punctul de întâlnire al celor care au dezvoltat o adevărată afacere din cerșit sau reciclarea de ambalaje. Mai mult, acesta a relatat că oamenii sunt aduși din județul Mureș și seara sunt preluați. 

Parcarea de la Telezimex este folosită ca punct de întâlnire a unor persoane care au un fel de business în Cluj.... cerșetorie, adună ambalaje, etc...oricum ceva de acest fel. Sunt aduși cu ceva mașina din MS și seara sunt preluați. Problema este că fac gălăgie, mizerie în parcare și la toate blocurile din jur și sunt agasanți. Vă rog, luați măsuri.”, a transmis un clujean. 

Comentarii Facebook