Parcul Rozelor din Cluj-Napoca, luat cu asalt de oamenii străzii: „Își lasă lucrurile pe unde apucă. E un miros îngrozitor”


Parcul Rozelor din Cluj-Napoca a fost luat cu asalt, în ultimele luni, de tot mai mulți oamenii ai străzii care lasă în urmă mizerie. Clujenii nu se mai pot bucura de puținul spațiu verde din municipiu, din cauza felului în care se comportă persoanele fără adăpost care s-au „mutat” în parc.

Un clujean a relatat că Parcul Rozelor este inundat de un miros îngrozitor generat de mizeria lăsată în urmă de oamenii străzii. 

În zona Parcul Rozelor se plimbă fel de fel de oameni ai străzii care își lasă lucrurile pe unde apucă și zona miroase îngrozitor. Nu e prima dată când îi văd. Îi vedeam și sub podul din Parcul Rozelor, cel de lângă spatepark. Lasă în urmă o mizerie groaznică.”, a relatat un clujean. 

În ultima perioadă, clujenii au semnalat situații similare în Parcul Rozelor, fiind vorba de indivizi dubioși aflați sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, dar și de minori care dau petreceri în parc. 

Comentarii Facebook