Duminica 13 Octombrie

Părinții din Cluj se tem să-și mai lase copiii la joacă, după ce oamenii fără adăpost ,,s-au mutat” într-un parc din oraș: ,,Au comportament neadecvat”


Părinții din Grigorescu se plâng că parcul din cartier a fost luat cu asalt de oamenii fără adăpost.

Aceștia sunt reticenți să-și mai lase copiii în parcul din cartier, de frica indivizilor care consumă alcool și fac scandal, chiar lângă locul de joacă.

Cei mici sunt nevoiți să fie martori la gesturile complet neadecvate ale acestor indivizi iar părinții cer ca autoritățile să ia urgent măsuri.

,,Parcul 14 iulie din cartierul Grigorescu este iarăși plin de oameni fără adăpost. Aceștia consumă alcool și au comportament neadecvat, care nu își are locul într-un parculet de copii. Vă rog sa luați măsuri și să trimiteți agenți de poliție care sa efectueze controale periodice în zonă.”, a solicitat un părinte îngrijorat.

Situația nu e unică! Persoanele fără adăpost au fost sesizate dormind sau sortând sticle în mai multe parcuri din oraș. De multe ori aceștia trăiesc în condiții insalubre și lasă dezastru în urma lor. Din păcate, în unele cazuri este vorba despre familii întregi care își găsesc refugiu în aceste zone, copiii minori petrecându-și o mare parte din timp în frig, nesupravegheați.

Copiii oamenilor fără adăpost din Cluj, în situație critică. Nu merg la școală și dorm în frig, în Parcul Rozelor: „Stau pe stradă fără să fie școlarizați”


Comentarii Facebook