Sambata 5 Octombrie

Pasagerii cursei Dortmund - Cluj-Napoca, operată de Wizz Air, blocați în avion, după ce au așteptat o noapte să ajungă acasă: „Nu-mi vine să cred”


După ce li s-a anulat zborul de seara trecută și au fost cazați la hotel, pasagerii cursei  Dortmund - Cluj-Napoca sunt nevoiți să aștepte încă o oră în avion înainte de decolare. Compania aeriană low-cost Wizz Air le-a întârziat deja zborul de două ori. Mulți dintre pasageri sunt și copii, iar oamenii sunt nevoiți să suporte căldura.

De vină ar fi „spațiul aerian aglomerat”, spun pasagerii. Se pare că problema nu i-a interesat pe operatori atunci când au stabilit cursele și au încasat banii pentru bilete. 

„O închis avionul și trebuie să așteptăm încă o oră, cică e foarte aglomerat pe sus. Trebuie să așteptăm încă o oră în avion. Nu-mi vine să cred”, a relatat un pasager pentru Știri de Cluj.

Zeci de clujeni trebuiau să ajungă aseară la Cluj din Dortmund. Însă, cursa a fost anulată în ultimul moment. Deși pasagerilor li s-a zis sâmbătă că la 10 este zborul, situația nu s-a rezolvat nici până în acest moment.

„Zborul Dortmund - Cluj-Napoca este iar amânat. Ar fi trebuit aseară la ora 20:30 să zburăm, ulterior l-au amânat încă o oră și pe urmă au anulat de tot. Ne-au cazat la Hotel pe toți pasagerii și au zis că la 10:00 e zborul, acum iar anulat la 11:30 ce se întâmplă oare??? Nimeni nu zice nimic, nu te întreabă dacă au mâncat oamenii, sunt copii mulți, avionul era plin”.

Vezi și: E haos din nou din cauza Wizz Air! Zeci de clujeni se revoltă, cursele sunt anulate fără explicații: „Eu mâine am parastas, nimeni nu zice nimic”-VIDEO

Comentarii Facebook