Duminica 8 Septembrie

Pasagerii InterCity Cluj-Napoca – București preluați cu autobuzele după ce un tren a deraiat. Ce a transmis CFR Călători


Aproximativ 200 de călători au rămas în câmp, suportând căldura și canicula, după ce trenul internațional IRN 347 (Curtici-București Nord) s-a oprit din circulație, sâmbătă, din cauza deraierii unuia dintre vagoane. După un timp, InterCity-ul care venea de la Cluj-Napoca și avea traseul pe aceeași linie, a fost nevoit să oprească în câmp, iar pasagerii au fost preluați cu autocarele.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că trenul internațional IRN 347 (Curtici - București Nord) este oprit din circulație începând cu ora 12:10 din cauza deraierii, de un boghiu, a celui de-al treilea vagon din compunerea garniturii," au transmis reprezentanții CFR.

Evenimentul feroviar s-a produs pe firul I, între stațiile Rupea și Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricțiale de viteză de 30 km/h.

„Călătorii din trenul IC 532 (Cluj-Napoca – București Nord), oprit la Rupea, la ora 13:10, vor fi preluați cu 2 autocare până în gara Brașov, de unde își vor continua călătoria spre Capitală cu alte trenuri care circulă în relația Brașov – București Nord”, a mai transmis CFR SA.

vagonel-2.jpg

Comentarii Facebook