Vineri 27 Septembrie

Pasajul subteran din zona Gării din Cluj-Napoca, în mizerie și degradare: „E mizerie, miroase a dejecții”


Pasajul subteran din zona Gării din Cluj-Napoca, o zonă intens circulată de localnici și turiști, este unul dintre cele mai insalubre și nesigure locuri din municipiu. 

Clujenii reclamă mizeria constantă, mirosul insuportabil de dejecții și lipsa personalului responsabil cu curățenia. Pasajul, care ar trebui să fie o poartă de intrare în oraș pentru turiști, a ajuns să fie o zonă care lasă mult de dorit.

Problemele semnalate în pasajul Gării nu se opresc doar la lipsa curățeniei. Zona este considerată nesigură, mai ales pe timpul nopții, din cauza prezenței persoanelor fără adăpost și a consumatorilor de alcool care își fac veacul în pasaj. 

În zona Gării, în pasajul subteran, e o mizerie constantă de nedescris, miroase a dejecții, iar nicio persoană delegată cu curățenia nu se prezintă să aibă grijă de loc.

Pentru un pasaj prin care trec zilnic zeci de oameni și turiștii care vin în oraș, lasă mult de dorit ca o primă experiență cu minunatul Cluj.

Să nu mai zic că e o zonă rău famată, nesigură seara, din cauza fie a alcoolicilor, fie a oamenilor fără adăpost care se retrag aici. Vă rog să luați atitudine!”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook