Sambata 5 Octombrie

Patru copii şi doi adulţi au murit acum 2 ani într-un incendiu din Cluj. Nenorocirea acelei familii nu s-a oprit. A murit și ultimul membru al familiei


Patru copii și doi adulți au murit acum doi ani într-o casă cuprinsă de un incendiu la Turda. Nenorocirea acelei familii însă nu s-a oprit, ultimul copil al acelei familii s-a stins recent, după 2 ani de chin cu arsuri grave. 

Comunitatea a lansat un apel umanitar pentru a putea fi înmormântată încă o victimă a incendiului din 10 aprilie 2022 izbucnit pe strada Nicolae Teclu.

„APEL UMANITAR!!! Dragi prieteni și cunoscuți, mulți dintre voi va amintiți de tragedia în care au decedat cei 6 membri ai familiei din Colonia de Ciment din aprilie 2022 din care a rămas un singur supraviețuitor cu răni foarte grave care din păcate a decedat ieri, un băiat de 18 ani. 

Vin la voi cu rugămintea de a ajuta fiecare cu ce puteți pt a inmormanta acest suflet nevinovat. Cei care doriți să ajutați sunați la nr de tel 0757381430 Buzdugan Cristina”.

Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte într-o casă din Turda cuprinsă de un incendiu, acum doi ani. Autoritățile au declanșat atunci Planul roșu de intervenție.

Comentarii Facebook