Duminica 8 Septembrie

Patru locuințe improvizate de pe strada Cantonului din Cluj-Napoca au luat foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale VIDEO


Incendiu pe strada Cantonului: Patru locuințe improvizate afectate

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins mai multe locuințe improvizate de pe strada Cantonului din Cluj. Conform primelor informații, patru locuințe au fost afectate de flăcări. Din fericire, nu există victime.

Echipele de intervenție au reușit să localizeze incendiul și lucrează intens pentru lichidarea acestuia. La fața locului se află trei autospeciale cu apă și spumă. Autoritățile continuă să monitorizeze situația pentru a preveni eventuale reaprinderi.

incendiu strada cantonului cluj poza.jpg


Reprezentanții ISU Cluj au declarat:


„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins mai multe locuințe improvizate de pe strada Cantonului. Mai exact, este vorba despre 4 locuințe afectate, însă din fericire nu există victime. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Intervenim cu 3 autospeciale cu apă și spumă”

Comentarii Facebook