„Pe micuțul ăsta îl las aici pentru toți fanii U Cluj”. O clujeancă sufletistă a umblat 10 sate vineri ca să împartă ghiozdane copiilor nevoiași - FOTO


Inimoasa clujeancă Rocsana Contraș a străbătut 10 sate din zona Clujului pentru a aduce un strop de bucurie în viețile copiilor nevoiași, împărțind nu mai puțin de 148 de ghiozdane pline de rechizite, vineri. 

Printre cei care au primit aceste daruri înainte de începerea anului școlar se numără un băiețel care a impresionat prin dragostea sa pentru fotbal și echipa „U Cluj”, deși provine dintr-o familie fără posibilități.

„10 sate am umblat ieri. Am împărțit 148 de ghiozdane. 148 de șanse! 

Pe micuțul ăsta, îl las aici pentru toți fanii “U Cluj”.

Vine dintr-o familie fără posibilități. Poartă adidași cu vreo 3 numere mai mari. E știrb și rușinos. Nu ne zice tare multe doar că îi e drag fotbalul și Universitatea! N-a fost vreodată la un meci pe stadion. E departe satul lui de Cluj Arena. E amărât dar poartă alb și negru! 

Nu are cum să nu te emoționeze. 

Eu le zic mereu poveștile fotbaliștilor săraci, care nici măcar nu au avut extraordinar de mult talent dar foarte multă ambiție. Nu știm care o să fie următorul Thiago Silva căci de semănat, seamănă. O să mă întorc la el cu un trening fain cu sigla studenților!!!”, a relatat Rocsana Contraș, o clujeancă binecunoscută pentru implicarea sa în campaniile umanitare.

Comentarii Facebook