Pereții clădirilor din zona Cinema Mărăști, vandalizați cu mesaje obscene: „Lumea vine să își facă poze aici și apar numai înjurături”


Pereții clădirilor din zona Cinema Mărăști din Cluj-Napoca au fost vandalizați cu mesaje obscene și posibile inscripții fasciste. 

Un clujean a relatat că incidentul ar avea legătură cu un meci de fotbal recent, care a stârnit tensiuni în rândul suporterilor.

El a solicitat autorităților să ia măsuri urgente pentru curățarea zonei și identificarea persoanelor responsabile, având în vedere că în apropiere există suficiente camere de supraveghere care ar putea ajuta la rezolvarea cazului.

În această săptămână s-a umplut zona Cinema Mărăști/ Aurel Vlaicu 5 de înscrisuri pe pereți cu însemne fasciste (cred) și cu înjurături, probabil în urma meciului de fotbal.

V-aș ruga să luați niște măsuri măcar în zona cinematografului și a gangului aferent, pentru că lumea vine să își facă aici poze în urma evenimentelor și numai "M***" și alte înjurături apar în toate pozele.

De asemenea, v-aș ruga să luați măsuri și să identificați făptașii, întrucât am observat că sunt suficiente camere de supraveghere în zonă.”, a transmis un clujean. 

Comentarii Facebook