Duminica 8 Septembrie

Pericol de accidentare! DRDP Cluj a uitat cu desăvârșire de podul de fier din Apahida: „Poate să cedeze tabla pe care merg pietonii” FOTO


Podul de fier din comuna Apahida a devenit un real pericol pentru cei care îl tranzitează. Zona destinată pietonilor este uzată, ruginită și ar putea genera accidentări grave. 

2.jpg

Un cititor ne-a transmis că singura măsură pe care a luat-o Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj-Napoca în privința podului a fost să reducă benzile de circulație în perimetrul afectat. 

3.jpg

Pe de altă parte, clujeanul care a reclamat problema susține că situația există de peste doi ani și nimeni nu pare să ia măsuri în acest sens. Cu atât mai mult că traficul din zonă s-a dispersat spre sensul giratoriu din Jucu, iar riveranii sunt singurii care mai folosesc podul. 

4.jpg

„La un pod din Apahida s-a uzat partea pietonală (e pericol de accidentare, poate să cedeze tabla pe care merg pietonii sau se se rănească în ea, e ruginită). Soluția celor de la drumuri nu a fost repararea, ci îngustarea (încape doar o mașina, cea din contrasens așteaptă). După 2 ani situația e la fel. Drumul e Drum Național, doar ca de când s-a făcut sensul giratoriu spre Jucu traficul merge pe acolo, pe acest pod mai circula doar riveranii (în zona sunt si locuințe și hale de producție).”, a transmis un cititor pentru Știri de Cluj. 


Comentarii Facebook