Miercuri 18 Septembrie

Pericol în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca : O creangă uriașă a căzut la câțiva metri de doi copii FOTO


Un incident periculos s-a petrecut în seara zilei de marți în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca. În jurul orei 21, o creangă de 4-5 metri s-a desprins dintr-un copac aflat în parc, lângă malului Someșului și a cazut în apropierea unor clujeni care se relaxau in parc.

”Astăzi, în jurul orei 21:00, în Parcul Rozelor, a căzut o creangă dintr-o salcie bătrână, chiar lângă noi. Creanga avea aproximativ 4-5 metri lungime. Cred că ar trebui să existe verificări regulate ale copacilor bătrâni, mai ales într-o zonă atât de frecventată, în special de copii. Din fericire, nu s-a produs o tragedie, ” a scris clujeanul care se afla în parc și care a făcut și fotografii cu creanga căzută.

Tot el a declarat că, la momentul incidentului, la doar câțiva metri de locul respectiv se aflau doi copii și face apel la autorități să ia măsuri .

”Nu cred ca e normal să cadă copacul pe un copil într-un parc. Creanga aia are câteva zeci de kg, putea face daune mari. E o salcie care are zeci de ani, și probabil e jumate putrezită, asta nu mai e ceva imprevizibil.” a apreciat clujeanul.





Comentarii Facebook