Duminica 20 Octombrie

Pericol pe patru roți! Un clujean rupt de beat a fost oprit de alți șoferi în trafic. Polițiștii au intervenit de urgență


Polițiștii clujeni au fost sesizați, pe 17 octombrie, despre faptul că  pe strada Borhanciului, în zona intersecției cu strada Constantin Brâncuși, un clujean, în vârstă de 50 ani, aflat la volan, a fost oprit de alți șoferi, întrucât s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilometru, a fost indicată o valoare de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. Judecătorii au dispus măsura arestului preventiv pentru 20 de zile a bărbatului prins cu o alcoolemie record de către oamenii legii. 

Totodată, un alt bărbat din Cluj-Napoca, în vârstă de 35 de ani, a fost prins de polițiști conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost oprit în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpina, din municipiul Cluj-Napoca. În urma testării cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea acestora. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor și aplicarea măsurilor legale corespunzătoare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook