Vineri 20 Septembrie

Pericol pe strada Septimiu Albini din Cluj! Pietonii riscă să fie loviți de mașini când traversează strada: „Șoferii nu opresc și circulă cu viteză mare”


O clujeancă de pe strada Septimiu Albini a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri urgente pentru creșterea siguranței pietonilor din zonă, în special în apropierea unei treceri de pietoni aflate în vecinătatea unei școli. 

Ea a relatat că a fost de multe ori în situația în care era să fie lovită de mașini, atunci când încerca să treacă strada. 

Clujeanca susține că șoferii circulă cu viteză mare și, mai grav, mașinile parcate în apropierea trecerii blochează vizibilitatea pietonilor și șoferilor deopotrivă. 

Am fost de multe ori în situația în care era să fiu lovită de mașini atunci când traversam pe trecerea aceasta de pietoni. Șoferii nu opresc și circulă cu viteză mare. În plus, problema este agravată de mașinile parcate lângă trecere, care blochează vizibilitatea”, a declarat clujeanca.

Pentru că în zonă se află și o școală, clujeanca a subliniat că riscul unui accident este foarte ridicat. Ea cerut municipalității să instaleze limitatoare de viteză pe stradă pentru a preveni o tragedie și interzicerea parcării în imediata apropiere a trecerii de pietoni.

Vă rog să analizați cât mai urgent posibilitatea de a instala o rampă de încetinire a traficului înainte de trecerea de pietoni și să luați măsuri pentru a interzice parcarea în imediata apropiere a trecerii. Având în vedere că în zonă se află și o școală, aceste măsuri sunt esențiale pentru a preveni un posibil accident”, a adăugat clujeanca.

Comentarii Facebook