Pericol pe strada Soporului din Cluj! Șmecherii care parchează ilegal le pun viața în pericol șoferilor: „E haos, se puteau întâmpla multe accidente”


Un clujean care locuiește pe strada Soporului din Cluj-Napoca și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu mașinile parcate ilegal pe ambele sensuri de mers. 

El susține că șoferii inconștienți își lasă autovehiculele pe unde apucă, ceea ce blochează vizibilitatea celorlalți participanți la trafic și favorizează producerea unor accidente.

Vreau să reclam situația mașinilor parcate ilegal pe strada Soporului (5), acolo unde se construiește blocul (pe Soporului 1-3). Strada este îngustă, se parchează legal pe dreapta (cum vii dinspre Mega spre Baza Sportivă), dar se parchează ilegal și pe stânga (lângă blocul ce se construiește).

Problema este că se parchează chiar în intersecție (cum vii de pe principală și faci stânga), astfel încât se blochează vizibilitatea când ieși pe principală, dar și când intri de pe ea. Fiind doar o bandă liberă, dai nas în nas cu cei care ies și cu cei care ies din parcarea Mega. E haos, era să se întâmple de nu știu câte ori accident și probabil că e doar o chestiune de timp.

De asemenea, pietonii trec (dinspre bloc spre Mega) fără să fie trecere și fără să se uite. E haos când toate astea se întâmplă în același timp. Vă rog să luați măsuri.”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook