Pescobar a ajuns la Cluj, plin de aroganță: ”La Cluj e o oază de oraș. La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune”
Celebrul deja Pescobar, ale cărui restaurante cad pe capete, după ce Protecția Consumatorilor le-a închis, a ajuns la Cluj-Napoca. Acesta a avut un mesaj arogant la adresa televiziunilor, care au relatat ce s-a întâmplat la el în restaurante. Vorbele omului de afaceri denotă faptul că este sub o mare presiune.
”Alt vibe și altă energie. Bună dimineața Cluj. Alt vibe și altă energie când calci aici la Cluj. E pace și liniște. Așa aș defini eu oaza aceasta de oraș. Oaza asta de zonă. Merg să beau o cafea. Avem întâlnire cu foștii proprietari de la Hanul Dacilor, pe care vreau să o deschid într-o lună.
La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune. Se instalează un stres zero. Cu ocazia asta vreau să mulțumesc televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să îmi cresc brandul. 70 de mii de noi urmăritori am în plus pe TikTok și 5000 de Instagram. Mă costa mult să fac reclama asta. Vă mulțumesc”, a spus Pescobar, la Cluj.
Urmoritării acestuia de la TikTok spun că abia așteaptă să mănânce la locația de la Cluj.
Protecția Consumatorilor a depistat 156 kg de produse alimentare neconforme, după controale care s-au derulat toată vara, fără ca Pescobar să se sinchisească să remedieze problemele. În luna septembrie, Protecția Consumatorilor i-a închis locațiile din București și Timișoara.
Profitând de reclama făcută, acesta vrea să deschidă acum un local la Iulius Mall Cluj. Dacă va respecta legea, nu va avea probleme, dar este clar că averea și lăudăroșenia omului de afaceri îi atrage și controale.
Interlopul Nelson Mondialu a dezvăluit zilele trecute că el i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce s-a simțit foarte rău din cauza mâncării consumate la unul dintre localurile acestuia. Totul s-a petrecut în luna mai, iar apoi restaurantele Taverna Racilor au fost verificate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.
Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău
– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare
– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare
– prezența insectelor vii (muște) în unitate
– schimbarea stării termice a produselor
– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde
– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)
– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate
– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,
– lipsa autorizației emisă de Primărie.
– produse alimentare cu data limita de consum depasită;
– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).
– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;
66 Comentarii
Pescobar bisnitar ai devenit cam bizar : lai hranit pe Nelsonica ,doar cu zeama de urzica de numai bea Nici palinca ! Veverita a murit ne apucam de bocit si tipat in gura mare Doamne ce privatizare ! Nelson mare mondial a fost otravit de calamar si Paulica pizdobar cel mai tare gaozar la otravit pe Nelsonica cea cazut pe jos de frica!Foaie verde de… Citeste mai departe
Nu va mai luați de domnul Locco si nici de Freddy! Ei sunt simbolurile noastre dragi!! Murim, luptăm, pe dânșii apărăm!!!
De abia astept sa consum la prietenul pesco impreuna cu Nevorbitu' zis si Untoldica cate un calamar Humboldt cu trufe, mujdei si piure de brusture.
@Locco Si Freddy:
@Locco Si Freddy: Dacă va mai luați de prietenu' si colegu' rocco va sparg pe toți. Puțin respect pentru ich bin vesuvio!
@Locco Si Freddy: Neinteresant. Dava tot scrieti cu nick-ul meu mavar scremeti-va de ceva mai original, Travestitilor =))))
ANPC, inchide-i restaurantul capcaunului asta. E un mare pericol pentru sanatatea Clujenilor. Asemenea localuri nu ar trebui sa existe intr-un oras civilizat ca si Cluj.
@tiberius:
@Și porcul guita când nu mai vrea Kakat, da’ îl papa pe tot: Da, mancarea de la restaurantele lui Pescobar e de kkt. Cine vrea sa manance kkt si sa se imbolnaveasca in acelasi timp, sa mearga sa manance la restaurantele lui Pescobar, asta daca nu sunt inchise de ANPC.
"La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune” cu droguri de calitate...nici mirosul de gunoi fermentat nu se mai simte :)
Pubela untold, capitala!
@gigi spaga:
Sa ne kakam toti din Cluj pe mancarea ta expirata, ***** borat beshinos interlop. Marsh inapoi in satra ta, de unde ai venit cioara jegoasa ca nu vine nimeni in restaurantul tau infect si jegos.
@vila:
@Ia rămâi cu ma/taa, stii melodia:))): Ramai tu cu mancarea expirata nevanduta *****e. Nu ascultam muzica de ciori borate. Marsh in kkt unde tie locul. Daca ai noroc de cativa taximetristi e bine. Sa o vinzi pe mata.
@vila:
Ne vedem la deschidere cu cei ce te cunosc. O masa specială la vitrina de unde sa vedem coada de 200 persoane, sa rezervi pt cca 30 persoane. Las la aprecierea ta ce sa ne pui pe masa. Și buna dispoziția, obligatoriu, constipații departe de noi, asta e singura rugaminte. Abia așteptăm sa ne revedem. Cu fetițele, da?
Te pupa fratele tau ! Abia astept sa mancam iarasi impreuna !
E simplu boicotați-l oricum în afară de cocalari proști nu-l va vizita nimeni și ăia merg că e la modă
el colaboreaza cu firme din spania, italia, grecia, tari unde pestele si fructele de mare sunt alimente de baza , gatite de 3-4 ori pe saptamana, nu ca la noi unde facem pastrav de Revelion sa innotam ca pestele prin apa printre necazuri, si aduce loturi care urmeaza sa expire in cateva saptamani, ca romanul nu stie ce e pestele si fructele de mare.… Citeste mai departe
@omg: Si tu esti tot roman, cap de tabla, ***u-va-n gat de țărani parveniti.
la romani sunt bune , ca nu au cultura pestelui si a fructelor de mare. s au dat si romanasii nostri pe fructe de mare si sushi desi nu au habar. dar e la moda. asa ii ppti fwte cum vrei. daca nu stiu cum trebuie sa fie o caracatita gatita corect, poti sa le-o servesti ci cauciucata, ei zic ca asa e normal sa fie, ce buna e, niste poze pt tik tok si… Citeste mai departe
Tot cu pesti si caracatite expirate? trimise din grecia cu camioanele ca expira in 2 luni sa nu le arunce
@omg: Fara suparare dar ai niște dovezi ? Da , aduce marfa de acolo , chiar de la Athos, dar cât ai vrea sa aibă termen de valabilitate? Expira peste 2 luni? Îți atât o factura sa vezi CATA marfa vinde omul asta/ zi?
Afla dacă nu stii ca in Bucuresti stai 1 ora la coada sa intri după alții 100 dacă n-ai rezervare intr-o sala unde mănâncă 400… Citeste mai departe
@Untoldeanu: Mars mha acasa la tine, dihore! Srange acolo belitura de preput!
@idiotule: … fara comentarii…
Dar ca sa fiu un domn , ma/ta și tac/to sunt șefii idioților, cei mai mari idioti.
Marsh inapoi la ziganii tai de la Bucale
de unde- a mai aparut si gozul pescobar....vai de mama lui...asta da afacerist... asta n-o fi ceva sofer in slujba securitatii gen umbrarescu....
.
@Abia astept sa apara un restaurant de peste adevarat la Cluj.:
Pe nelson de ce nu il controleaza sau in intreaba cineva de banii cu care se tot lauda pe tik tok? sau probabil pe el nu au voie sa il deranjeze .......interlopii sunt protejati de "organele" statului
Veniți ca e loc pentru toti
Fish si cips o sa aveti? Ca ne am obișnuit la Anglea.
Mereu am mâncat și voi mânca la tine, ieftin și bun , peste adus de la muntele Athos, proaspăt și adevărat, nu de crescătorie. La Bucuresti și Timisoara, am mâncat de cel puțin 30 ori… . Doar in Floreasca la” Piata de peste “ mai găsești uneori calitate. Așa ca , pt cârcotași care mai mult de restaurant de lucicos și ceardaș n-au auzit…
… abțineți-va și înghițiți-va rahatul acasă…
@Untoldeanu: poți sa-i mănânci și bota. Cu bile cu tot. Speri la o masa gratis? Vezi ca baga și expirate, poate ți le da la reducere.
@...: din respect pt ma-ta, nu ma bag peste ea, și îl respect și pe boul cu sămânța.
Pe vremuri consumam la Pescarul macrou afumat, salata din sprot, merlucius pane, creveti vietnamezi rondele, sardinela în ulei și icre de novac. Sper sa va ridicați la nivelul așteptărilor.
Deci, sa intelegem, ca daca vrem ceva toxiinfectie alimentara, putem merge la restaurantul lui Pescobar, scump si infect, numai bun pentru fraieri.
@Mancare Stricata:
@Stai acasă la ma/taaa: Dute dracului de tepar infect cu mancare stricata de sute de ani, ca la tine nu venim. La tine sa vina doar ANPC-ul si sa iti inchida gunoiul tau ieftin si stricat. ***** borat. Marsh in sud la tine la satra ta. Nu veni aici sa ne otravesti ca nu tine.
@Mancare Stricata: rămâi cu ma/ta , e o melodie…
La Cluj pune preturi mai mari doar pt ca oras 5 stele? Cum fac și cu.rvele care vin pe orașul comoara
Da' cum pana mea sa nu vina, aici este "oaza" fraierilor, orasul comoara cu cea mai "inalta" calitate a vietii si cel ma Cel Primar din Europa, Globul terestru, galaxie si poate chiar Univers. Avem ... si O SA avem, SE VA....vai de noi!
Merge **** sa arunce bani pe geam! Asta nu stie unde vine :))