Petrecere cu greii Clujului, încheiată cu amenzi de zeci de mii de lei! Organizatorul a fost sancționat de 5 ori în aceeași noapte


Organizatorul unei petreceri care a avut loc sâmbătă seara în comuna clujeană Feleacu a fost amendat cu zeci de mii de lei, după ce petrecăreții au deranjat liniștea publică. 

,,În noaptea de 29/30 iunie a.c., în jurul orei 01.00, Poliția municipiului Cluj- Napoca – Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată prin intermediul unor apeluri la SNUAU 112, despre faptul că în localitatea Feleacu este tulburată liniștea publică, fiind organizată o petrecere cu participarea unui public numeros.

Echipajul de poliție a identificat organizatorul evenimentului, acesta fiind informat despre obligațiile legale prevăzute.”, potrivit IPJ Cluj.

La petrecere au fost prezenți foarte mulți participanți, iar poliția a revenit de mai multe ori, împărțind de fiecare dată amenzi. La final organizatorul a fost sancționat cu 27.000 de lei.

,,În contextul în care acesta nu s-a conformat indicațiilor, polițiștii revenind ca urmare a sesizărilor primite, a fost sancționat contravențional în mod repetat, fiind aplicate 5 amenzi, conform Legii 61/1991, valoarea totală fiind de 27.000 de lei.”, transmite IPJ Cluj.

Au fost verificați și șoferii din zonă, însă pe linia rutieră nu au fost identificate contravenții sau infracțiuni.

Comentarii Facebook