Miercuri 18 Septembrie

Piața Mihai Viteazu s-a transformat în zonă de camping pentru mai mulți indivizi dubioși. S-au instalat liniștiți pe spațiul verde: ,,Devin agresivi”


Clujenii care locuiesc în Piața Mihai Viteazu sunt terorizați de un grup de indivizi. 

Un clujean menționează că acești oameni folosesc spațiul verde pe post de camping, consumă alcool și lasă în urma lor dezastru. Acesta menționează că, deși i s-a transmis că o patrulă de la Locală veghează zona, problema pare să fie mai mare pe zi ce trece.

Clujeanul susține că pe lângă toate stricăciunile pe care le provoacă, aceștia devin și agresivi cu trecătorii.

,,De vreo 4 zile un grup de oameni efectiv campează în spațiul verde din jurul statuii din Piața Mihai Viteazul. Am tot așteptat să treacă patrula de poliție locală. Ați menționat că o patrulă trece regulat, adevărul e ca nu trece nimeni. Zona este problematică. Zilnic sunt oameni în zona cu bănci care consumă alcool, câteodată devin agresivi și aruncă cu sticle, distrug spațiul verde, fac mizerie”, reclamă clujeanul.

Se pare că situația durează de mai mult timp, fiind făcute reclamații în acest sens încă din iulie.

„Grupul de alcoolici care frecventează zona statuii deja a întrecut orice limită și poliția locală se face că plouă. În momentul de față sunt aici în fiecare zi. Dimineața la 7 jumătate deja sunt beți, urlă, își fac toate nevoile în public în zona verde, sparg sticle, rup gardurile vii din temelii, că acolo își ascund băutura, se bat, fură flori pe care le vând pentru bani de băutură, se bat, distrug voit mobilă stradală, se spală în chiloți în fântână publică și mai nou au început să aducă și câini mari agresivi.”, relata un clujean, acum mai bine de o lună.

Clujenii din Piața Mihai Viteazul, terorizați de un grup de alcoolici: „Nu este normal să ne fie frică să trecem prin zonă”


Comentarii Facebook