Duminica 8 Septembrie

Pilotul Horațiu Savu, criticat pentru că ”șofează” prea violent și îi arată cu degetul pe alții: ”La cum conduci, îți luam permisul instant!” - VIDEO


Pilotul clujean Horațiu Savu este criticat de șoferii de pe un grup de specialitate pentru că ”șofează” prea violent, iar apoi se plânge că alții conduc periculos.

Fondatorul Savu Racing Driving School, pilotul Horațiu Savu, a filmat cum se conduce în satul Dealu Botii, din comuna Beliș, pe un drum îngust.  Practic, Savu reclamă că șoferii care vin de pe sensul opus și-au cumpărat ”parcele de sosea pe Dealu Botii”, reclamând că intră prea mult pe partea lui de drum. 

Ceilați membrii ai grupului de șoferi i-au spus că și el face fix același lucru.  ”La cum tai unele curbe fără vizibilitate, de ce pretinzi să nu facă ceilalți șoferi la fel?”, i-a replicat un șofer. 

”Plictiseală de weekend. Conduci mai periculos decât cei pe care ii acuzi!”, ”Nu te supăra, la viteza pe care ai avut-o în prima curbă, când te-ai intersectat cu prima mașină, iți luam permisul instant...”

347587514_6768610883183769_5505022694851602405_n.jpg

Din imagini se vede și că pilotul conduce agresiv, dar el a spus că este numai o percepție: ”Camera e pe mijlocul masinii...”.

Comentarii Facebook