Duminica 8 Septembrie

Pisică lăsată pe un balcon din Cluj în timpul caniculei. Vecinii i-au sărit în ajutor: „Dacă nu vine în 4 ore, chem Poliția” - VIDEO


Nu doar oamenii au de suferit din cauza codului galben de călduri, ci și animalele. O pisică a fost lăsată pe balconul unui apartament din Mănăștur, pentru o bună bucată de vreme, timp în care a mieunat neîntrerupt.

Un om a filmat animalul care mieuna neîncetat și la distribuit pe o rețea de socializare. Observând animalul care se află în suferință, oamenii au încercat să găsească proprietarul și să ofere ajutor pisicii.

Aceștia au reușit să ia legătura cu proprietarul, într-un final, însă acesta este plecat din Cluj.  

Proprietarul a zis ca vine în câteva ore, nu e in Cluj. Dacă nu vine în 4 ore, cum a promis, chemăm pompierii și facem sesizare la poliție,” a spus unul dintre oamenii care se ocupă de salvarea pisicii.

Până la sosirea prorietarului, oamenii s-au mobilizat și încearcă să recupereze pisica pentru a îi oferi condițiile necesare.

,,Sunt mai multe persoane în acest moment, 3 fete de isprava din bloc, care au făcut rost de o scara și încearcă sa o preia pana vine proprietarul,” a mai adăugat același om.


Comentarii Facebook