Ploșnițele puturoase au invadat blocurile din cartierul Bună Ziua: „Vin câte 20-30 deodată, chiar dacă am plasă de țânțari”


Un clujean care locuiește pe strada Mihai Românul din cartierul Bună Ziua susține că apartamentul său s-a umplut de ploșnițe urât mirositoare. 

El a relatat că îi intră câte 20-30 de insecte simultan pe balcon, iar ploșnițele reușesc să pătrundă în casă în ciuda plasei de țânțari pe care a amplasat-o la geamuri. 

Clujeanul a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri pentru eradicarea insectelor care le dau bătaie locuitorilor din municipiu de ani de zile. 

Pe strada Mihai Romanul 13, este o invazie de ploșnițe. Vă rugăm din suflet să dați cu soluții, deoarece sunt câte 20-30 deodată pe balcon, la etajul 2. Intră în casă chiar dacă am plasă de țânțari. Vă rog să urgentati acest caz, deoarece este groaznic. Mulțumesc frumos!

Ploșnița marmorată (Halyomorpha halys) este un dăunător nou în România. Este o specie invazivă, fiind o insectă deosebit de periculoasă pentru plante și extrem de deranjantă pentru oameni, întrucât pătrunde în locuințe.

Comentarii Facebook