Vineri 20 Septembrie

,,Poate găsești niște găini să stea acolo’” - Un clujean oferă cazare ,,rustică” pentru UNTOLD, pe un câmp din Cluj - FOTO


Un clujean a decis să facă un bănuț în plus pe perioada festivalului UNTOLD. Prețurile cazărilor în Cluj sunt extrem de mari în prejma festivalului, astfel, clujeanul a decis să-și folosească rulota din curte pe post de hotel pentru turiști. 

Screenshot 2024-08-05 094646.png

Acesta a postat câteva imagini cu ,,hotelul mobil” pe un grup destinat destinat clujenilor, menționând că rulota este parcată în Cluj-Napoca, la 11 minute de Iulius Mall.

La vederea imaginilor un internaut a făcut caz de necaz: ,,poate găsești niște găini să stea acolo cât plouă”, a comentat tânărul.

Screenshot 2024-08-05 094632.png

Deși poate părea straniu pentru unii, mulți festivalieri decid să vină cu cortul și rulota în Cluj-Napoca, chiar dacă festivalul UNTOLD nu oferă opțiuni de camping fiind situat în oraș. 

Aceștia optează pentru camping-urile din Cluj-Napoca și localitățile apropiate, pentru o cazare mai ,,de buget”. Cei care aleg această opțiune trebuie să știe însă că prețurile nu sunt chiar atât de mici.

De exemplu, la un camping din Cluj-Napoca, locul pentru rulotă pe durata festivalului este de 440 de euro. De menționat că festivalierii trebuie să-și aducă propria rulotă iar numărul maxim de persoane este de 4, însă există beneficii precum wifi și piscină.

Screenshot 2024-08-05 094326.png

Cei care decid să opteze însă pentru rulote închiriate ,,direct de la proprietar”, se pot aștepta și ei la prețuri piperate. Potrivit unui anunț, închirierea unei rulote mobilată complet, pentru cele 4 zile de festival, costă 500 de euro. 

Screenshot 2024-08-05 094302.png


Comentarii Facebook