Vineri 20 Septembrie

Podul pietonal Elisabeta, pericol public pentru clujeni: „Bucățile de lemn se mișcă. Cineva se poate accidenta grav”


O clujeancă a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia în calcul realizarea unor reparații capitale la podul pietonal Elisabeta, situat în proximitatea Parcului Central și a Operei Maghiare.

Clujeanca susține că scândurile din lemn se mișcă haotic sub picioarele trecătorilor și s-ar putea produce oricând un accident. 

Ea a relatat că, până acum câteva zile, exista un panou informativ în zonă, care le atrăgea atenția trecătorilor cu privire la o posibilă accidentare, însă acesta ar fi dispărut. 

Vă rog frumos să analizați oportunitatea realizării unei reparații capitale a podului Elisabeta. Bucățile de lemn se mișcă foarte mult și având în vedere traficul intens se poate produce oricând un accident.

Până în urmă cu câteva zile era un indicator care atrăgea atenția asupra pericolului, dar acum a dispărut și acela. Cine nu știe de problemele podului și se grăbește sau este în vârstă se poate accidenta grav, chiar dacă nu se rup acele scânduri (chiar dacă și acest lucru se va întâmpla dacă nu se intervine cu celeritate).

Cum lucrările la podul Nemților nu au început, consider că merită să avem grijă de infrastructura pe care o avem. Vă mulțumesc frumos anticipat pentru că veți analiza problema și veți dispune măsurile necesare pentru remedierea ei!”, a transmis o clujeancă. 

Comentarii Facebook