Poliția Cluj s-a autosesizat în cazul minorului care a bătut mai multe femei pe Calea Baciului


Poliția Municipiului Cluj-Napoca s-a sesizat din oficiu, în cazul minorului care a bătut mai multe femei pe Calea Baciului. Reamintim că un băiat de 17 ani a fost filmat în timp ce lovește fără milă mai multe tinere pe stradă. 

Potrivit IPJ Cluj, se fac cercetări în cauză pentru a stabili cum s-a produs incidentul și pentru a identifica persoanele implicate.

În urma difuzării în spațiul public a unor imagini video care surprind o stare conflictuală pe o stradă din Cluj-Napoca, în cursul zilei de astăzi, 6 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe. 

În prezent, se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului și pentru identificarea persoanelor implicate.

În funcție de rezultatele investigației, vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare”, au transmis reprezentanții IPJ pentru Știri de Cluj. 

Un martor care a reușit surprindă incidentul a trimis videoclipul pe adresa redacției Știri de Cluj. Acesta a relatat că tânărul se comportă precum un interlop local și îi terorizează pe locuitorii din zonă. 

El este acuzat de vecini că fură, cerșește, tulbură liniștea publică și provoacă scandaluri.

Citește și: VIDEO. Interlop minor din Cluj, filmat în timp ce bate mai multe femei, pe Calea Baciului: „A provocat scandal în zonă, este un pericol real”

Comentarii Facebook