Miercuri 18 Septembrie

Poliția Locală nu mișcă un deget, iar Clujul mișună de falși surdo-muți care cer bani pentru o asociație ce NU EXISTĂ: „Nu vă e rușine?” - VIDEO


Apelează la mila publicului pe străzi și cer bani celor înduioșați de acțiuni caritabile! Se întâmplă la Cluj, chiar sub nasul Poliției Locale, care nu mișcă un deget nici dacă i se arată direct infractorul. Schema e simplă. Acționează în grupuri, abordează oamenii preponderent în zona centrală și cer bani pentru o asociație care nu există. Falșii surdo-muți au reușit să prostească multă lume. Un clujean spune că fiind abordat a mers la prima patrulă de poliție locală din zonă, însă fără rezultat, s-a ales doar cu injurii și batjocură din partea infractorilor. 

„Ieri a venit una la mine în Piața Muzeului, a zâmbit și a scos tabelul. Am luat tabelul , i-am rupt foaia și am aruncat-o la gunoi, după care am plecat spre Unirii. Acolo a mai venit cu una și au devenit agresive verbal, moment în care am scos telefonul sa le filmez. În piața Unirii am văzut o patrulă de poliție locală și le-am indicat persoanele și le-am adus la cunoștință cu ce se ocupă. Evident că cele două s-au urcat într-o mașină cu număr străin, cu doi indivizi și au plecat”, spune un clujean pentru Știri de Cluj. 

2 fete.jpeg

Bărbatul a fost asigurat de polițiștii locali că vor lua în considerare incidentul:

„Le-am spus că sigur sunt în parcare în mașină și m-au asigurat că vor avea în atenție. Poliția locală a plecat, iar la câteva secunde mi-au arătat semne obscene din mașină cei cu pricina și cu fetele întinse prin spate pe banchetă. Cel mai probabil au schimbat locația să găsească alți oameni de păcălit și unde nu îi deranjează nimeni. Cu o zi înainte, același mod de operare la piața Mărăști unde în cauză era un bărbat turmentat”, mai adaugă clujeanul care a documentat problema. 

genial.jpeg

Mulți oameni le pică în plasă, numărul falșilor-surdomuți a crescut și mai mult în timpul festivalului din Cluj. Dacă vă întâlniți cu astfel de persoane nu le dați bani! Cât despre semnalarea incidentelor către autoritățile locale, nu este clar ce ar trebui să se întâmple, ca cineva elementar să-i amendeze.

„Nu vă e rușine să cereți bani pentru persoanele cu dizabilități”, le-a confruntat bărbatul pe cele două fete, care nu au părut deloc deranjate. Individele chiar i-au răspuns ulterior prin semne obscene. Fapt care denotă că nu le este frică de nimic. 

masina.jpeg

Comentarii Facebook