Polițiștii clujeni l-au identificat pe „interlopul” minor care a bătut mai multe femei, pe o stradă din Cluj-Napoca


Polițiștii clujeni au reușit să identifice persoanele implicate în conflictul provocat de un minor de 17 ani, pe strada Ileana Cosânzeana din Cluj-Napoca. Prin urmare, oamenii legii demarează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. 

Reamintim că un băiat de 17 ani a fost filmat în timp ce lovește fără milă mai multe tinere, pe strada Ileana Cosânzeana din Cluj-Napoca. 

Un martor care a reușit surprindă incidentul a trimis videoclipul pe adresa redacției Știri de Cluj. Acesta a relatat că tânărul se comportă precum un interlop local și îi terorizează pe locuitorii din zonă. 

În urma difuzării, la data de 6 octombrie a.c., în spațiul public, a unor imagini video care surprind o stare conflictuală pe o stradă din Cluj-Napoca, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au efectuat activități și cercetări specifice în care au fost identificate persoanele implicate, stablinidu-se faptul că imaginile video au fost înregistrate în cursul lunii ianuarie 2023, pe strada Ileana Cosânzeana din municipiul Cluj-Napoca.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în vederea clarificării tuturor aspectelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În funcție de rezultatele investigației, vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook