Duminica 8 Septembrie

Polițistul din Cluj prins sub influența stupefiantelor la volanul unei mașini neînmatriculate a fost reținut. Ce substanțe interzise a consumat


Polițistul de la IPJ Cluj, prins în urmă cu aproape 2 săptămâni drogat la volan pe străzile din Florești a fost reținut. 

Bărbatul se afla în timpul liber, fiind oprit pe 6 iulie pentru un control de rutină pe Eroilor din Florești. Colegii săi de la rutieră l-au găsit pe colegul lor la volanul unei mașini neînmatriculate.

Anchetatorii au descoperit ulterior că polițistul clujean avea două substanțe interzise în corp.

„S-a reținut că autorul, agent de poliție în cadrul IPJ Cluj, aflat în timpul liber, la data de 06.07.2024, în jurul orei 14:00, a condus pe drumurile publice de pe raza loc. Florești, jud. Clui, autoturismul marca Volkswagen Golf, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere provizorii CJ (…), expirate din data de 08.03.2024, autoturismul fiind astfel neînmatriculat, stablindu-se totodată că suspectul se afla sub influența substanțelor psihoactive, în probele biologice de sânge recoltate fiind evidențiată prezența de clorometcatinonă (CMC), iar în probele de urină s-a evidențiat prin metoda teste rapide BeRight imunochimice, prezența de mefedronă, respectiv prin metoda cromatografie de lichide cuplată cu spectrometrie de masă, rezultatul a fost pozitiv pentru clorometcatinonă (CMC)”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Amintim că polițistul de 38 de ani mai are un dosar penal la activ, fiind acuzat și de viol.

Comentarii Facebook