Poveste INCREDIBILĂ la Cluj! Cum l-au ajutat clujenii pe un șofer să își găsească Mercedes-ul furat acum 1 AN: „Mi-am recâștigat încrederea în umanitate”


Doi CLUJENI INIMOȘI au ajutat la recuperarea unei mașini furate din Târgu Mureș. „Mi-am recâștigat încrederea în umanitate”


O poveste incredibilă cu happy end a avut loc astăzi în Cluj-Napoca, unde implicarea comunității online a dus la recuperarea unui Mercedes furat în urmă cu mai bine de un an din Târgu-Mureș.

Totul a început când o clujeancă, surprinsă de faptul că un Mercedes stă nemișcat de ani buni într-o parcare din apropierea sediului APIA, a postat o întrebare pe grupul Facebook Info Trafic Cluj-Napoca: „O fi uitată sau furată? Stă în parcare de vreo 5 ani”.

Screenshot 2024-10-26 145610.png

Postarea nu a rămas fără răspuns. La scurt timp, un tânăr clujean, membru activ al grupului încă din 2021, a reacționat cu o fotografie a unui anunț mai vechi, în care o femeie din Târgu Mureș solicita ajutor pentru a găsi aceeași mașină, un Mercedes, furată în februarie 2023.

Screenshot 2024-10-26 145755.png


Contactat de Știri de Cluj, proprietarul Mercedesului, un bărbat din Târgu Mureș, ne-a confirmat că autoturismul care zace în parcarea din Cluj este chiar cel care i s-a furat în februarie 2023.

El ne-a povestit cum mai întâi i-au fost furate cheile de la mașină, în cadrul unei operațiuni în care s-au sustras mai multe portofele și alte bunuri, iar ulterior i-a dispărut mașina, probabil folosindu-se cheile furate. Din fericire, spune el, avea foarte puțin combustibil în mașină, iar hoților le-a fost probabil frică să alimenteze în benzinărie, unde sunt camere video peste tot.

Foarte fericit, bărbatul din Mureș este chiar acum pe drum pentru a intra în posesia mașinii.”Mi-am recâștigat încrederea în umanitate” ne-a spus el.

Felicitări clujenilor, care s-au implicat chiar dacă nu aveau nicio legătură cu cazul, în urma reacției lor reușindu-se recuperarea vehiculului furat.



Comentarii Facebook