Prețuri mai mari ca în centrul Clujului la evenimentele pentru copii din Parcul Feroviarilor. Părinte: Vi se pare normal?/Li s-a cerut 8 lei pe o înghețată


Clujul nu cruță pe nimeni, prețurile exagerate se practică și la evenimentele pentru copii. O mămică reclamă că în timpul unui eveniment organizat în Parcul Feroviarilor, micuții au fost „taxați” cu 8-9 lei pentru o înghețată. 

Nu au fost mai mici prețurile nici la mâncare, asta deși s-au vândut doar lucruri nesănătoase. O cutie de cartofi prăjiți ajungea la 18 lei, în timp ce una cu popcorn la 15. 

Atunci când le închiriază comercianților spațiul public poate administrația locală ar trebui să se gândească că în oraș locuiesc nu doar familiile de IT-iști. 

„În Parcul Feroviarilor se practică prețuri exagerate în cadrul evenimentelor dedicate copiilor. De 1 iunie, dar și acum în weekend cu cei de la Circus Faires copiilor li s-a cerut 8, 9 lei pentru o înghețată, iar pentru o plăcintă 13,5 lei, când în OSER aceeași firmă o dă cu 5 lei.

O cutie de cartofi prăjiți 18 lei. Popcorn cu 15 lei, vata de zahar la fel… Oricum sunt porcării si nu le recomandăm nimănui, dar ca idee. Vouă vi se par prețuri potrivite pentru niște evenimente dedicate copiilor? Prețuri mai mari ca în centrul Clujului!”, a relatat mămica pentru Clujul Civic. 

Comentarii Facebook