Vineri 20 Septembrie

Primăria Cluj-Napoca, acuzată că nu ia măsuri în cazul unei străzi surpate: „Un număr semnificativ de locuitori din zonă riscă să fie izolați”


Un clujean susține că Primăria Cluj-Napoca nu ia măsuri în cazul unei străzi surpate. Este vorba despre strada Valter Mărăcineanu din municipiu, care s-ar fi degradat destul de tare, din cauza ploilor din ultima vreme. 

Clujeanul a transmis că locuitorii din zonă riscă să fie izolați, în cazul în care municipalitatea nu ia măsuri concrete și situația străzii se înrăutățește. 

Pentru ca nu am avut nici o reacție la mesajul precedent legat de surparea după ploi a unei părți din strada Valter Mărăcineanu, mai exact în zona de intrare pe stradă, revin cu solicitarea de intervenție înainte ca un număr semnificativ de locuitori din zonă să fie izolați. Oare doar intervenția la presă să atragă o soluționare?”, a transmis clujeanul. 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au informat că strada este inclusă în programele de întreținere desfășurate la nivelul municipiului, însă nu au precizat când vor fi luate măsuri concrete pentru repararea străzii. 

Locația este inclusă în programele de întreținere desfășurate la nivelul Municipalității.”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook