Primărița „de fier” a Clujului i-a luat în vizor pe tinerii care au vandalizat parcul din Chinteni: În termen de 3 ore să se prezinte la sediul Primăriei


Primărița de „fier” a Clujului, Lucia Suciu a pus piciorul în prag după ce mai mulți tineri au vandalizat parcul din comuna pe care o conduce în urmă cu câteva zile. Primărița le-a oferit șansa să se prezinte la Primărie și să-și explice acțiunile înainte să apeleze la autorități. 

Lucia Suciu a explicat într-o postare de pe pagina sa, că un grup de tineri a devastat parcul din localitate, umplându-l și cu gunoiaie.

,,Mă adresez tinerilor din filmarea de mai jos care în noaptea de joi spre vineri, respectiv, 31 iulie/1 august 2024, au găsit de cuviință nu doar să umple parcul din localitatea Chinteni cu gunoaie, dar și să-l devasteze, rugându-i ca în termen de 3 ore să se prezinte la sediul Primăriei Chinteni, pentru a clarifica toate aceste acte pe care ne abținem să le catalogăm public.

Vă aduc la cunoștința că deținem și alte imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, pe care însă mi-e jenă să le fac publice.

În cazul în care nu veți da curs solicitării noastre de a va prezenta la sediul Primăriei Chinteni, ne vom adresa instituțiilor abilitate să investigheze astfel de fapte.”, a scris Primărița din Chinteni pe pagina sa, atasând și imagini din seara respectivă.

Comentarii Facebook