Duminica 8 Septembrie

Probleme la alimentarea cu apă în 15 localități din județul Cluj. Vezi care sunt acestea


Compania de Apă Someș anunță că alimentarea cu apă se va realiza cu întreruperi sau presiune scăzută, iar în unele zone s-ar putea întrerupe complet.

Reprezentanții companiei spun că, în principal, cauza este folosirea apei potabile în alte scopuri decât ar trebui:

Ca urmare a suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apa, in principal din cauza utilizarii apei potabile in alte scopuri decat cele casnice, alimentarea cu apa a localitatilor Feleacu, Salicea, Casele Micesti, Gheorghieni, Dezmir, Boju, Pata, Chinteni, Deusu, Macicasu, Vechea, Iacobeni, Valea Larga, Ceanu Mare si Naoiu se va realiza cu intermitenta / cu presiune scazuta, existand posibilitatea ca anumite zone din localitatile mentionate sa ramana fara apa.” se arată într-un comunicat al companiei.

Compania de Apa Somes S.A. anunță că face eforturi pentru restabilirea situatiei in cel mai scurt timp.

”Pe aceasta cale, reluam apelul catre clienti si utilizatori de a nu folosi apa din retea decat pentru consumul casnic, nu si pentru gradinarit, sere, zootehnie, udatul curtilor, umplerea piscinelor etc.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, situatia fiind independenta de vointa Companiei de Apa Somes S.A.” se încheie mesajul adresat clienților.

image.png

Comentarii Facebook