Problemele dentare care-i tulbură liniștea clujencei Ioana Grama: „Am dinți provizorii, pentru că luni am fost să-mi taie gingiile”


Influencerița Ioana Grama a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă, din cauza unor probleme dentare. Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, clujeanca și-a informat urmăritorii că se află în plin proces de schimbare a danturii. 

Ioana Grama a relatat că a fost supusă unei proceduri de remodelare gingivală și este nevoită să poarte dinți provizorii. 

Sunt în revizie cu dinții. Am dinți provizori, pentru că luni am fost să-mi taie gingiile și azi am fost să-mi ia amprente, pentru că îmi schimb dantura. Am zis că e cazul să-i schimb după cinci ani. Am avut un mood mai prost astăzi din cauza dinților. Nu mă pot obișnui cu cei provizorii. Sunt foarte mari și nu-i suport. Abia aștept să am dinți. Doamne ferește! Să vă ferească Dumnezeu de problemele cu dinții.”, a transmis Ioana Grama într-un videoclip postat pe contul său de Instagram. 

Influencerița clujeană a avut probleme dentare și în trecut

Într-o postare publicată în toamna anului 2018 pe pagina sa de Facebook, Ioana Grama îi îndemna pe internauți să meargă la dentist, ca să nu ajungă „fără dinți în gură la 26 de ani”, așa cum spunea că i s-a întâmplat ei. 

Cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Mai este puțin și voi avea zâmbetul la care visez de ceva ani. A fost un proces destul de lung, pentru că am avut foarte multe probleme dentare, dar sunt fericită că au trecut și că în curând voi putea zambi cu toată gura, cum s-ar zice. Dacă cumva aveți probleme cu dinții, indiferent de gravitate, MERGEȚI LA DENTIST! Sa nu cumva sa ajungeti ca mine, fără dinți în gură la 26 de ani.”, relata Ioana Grama, în anul 2018. 

Clujeanca a mărturisit că îi era lene să se spele pe dinți

Într-o campanie publicitară pentru un brand de periuțe de dinți electrice, Ioana Grama a mărturisit că în copilărie era certată de către tatăl ei, pentru că îi era lene să se spele pe dinți. 

Țin minte când în copilărie mă certa tata pentru că îmi era lene să mă spăl pe dinți, și mă forța să o fac sub supravegherea lui. Cu toate acestea, recunosc că și acum mai există momente în care găsesc scuze pentru a nu mă spăla pe dinți. Și deși nu pare ceva grav, cu toții știm cât de mult te poate afecta o igienă orală necorespunzătoare.”, afirma influencerița, în anul 2020. 


Comentarii Facebook