Vineri 20 Septembrie

,,Produc mizerie și scandaluri noaptea” - Un câmp din Cluj, transformat în hotel de către oamenii străzii. După cerșit indivizii se întorc la ,,bază”


Mai mulți indivizi au transformat un câmp din cartierul Bună Ziua în propria casă. Clujenii care locuiesc în cartier spun că ar fi vorba despre mai multe familii, membrii lor fiind văzuți deseori în zona supermarketului LIDL, la cerșit. Aceștia provoacă multă gălăgie și mizerie, spun clujenii.

Mai mult, adăpostul improvizat este în mijlocul unui câmp plin de vegetație uscată, pericolul unui incendiu fiind ridicat.

,,În zona viitorului parc Bună ziua, pe terenul cuprins între strada Macesului și pârâul Becaș s-au stabilit familii de romi. Pe lângă faptul că cerșesc în continuu și produc mizerie în parcarea magazinului LIDL și pe străzile cartierului produc disconfortul celor care locuiesc în zonă, produc scandaluri noaptea.

Terenul respectiv este acoperit de vegetație uscată care se întinde până la casele din jur. Pe lângă mizeria pe care o produc acolo, până la un incendiu de vegetație este doar o chestiune de timp.”, a reclamat un clujean îngrijorat.

Fotografie cu caracter ilustrativ


Comentarii Facebook