Vineri 20 Septembrie

Proprietarii de apartamente din ,,râvnitul” Cluj au ajuns la alt nivel! Pățania unui chiriaș: ,,M-am întrebat dacă nu cumva încep să-mi pierd mințile”


În jungla imobiliară din Cluj e greu să găsești un apartament la un preț rezonabil. Norocoșii care dau peste o ,,mină de aur” pot să se aștepte însă la alte probleme. 

Un chiriaș din Cluj are parte de ,,fenomene stranii” de când s-a mutat într-un apartament din Cluj-Napoca. Tânărul a observat că lucrurile își schimbă locul prin casă atunci când este plecat. Acesta bănuiește că de vină ar fi chiar proprietarii care locuiesc în același bloc.

Nu este primul caz în care proprietarii clujeni au pretenții extreme sau comportamente ciudate atunci când vine vorba de chiriașii lor. 

,,În urmă cu două luni, am închiriat un apartament în râvnitul municipiu, Cluj-Napoca. La momentul respectiv, nu știam și nici nu mi s-a spus (o mică scăpare din partea mea că nu am întrebat) că proprietarii locuiesc la două etaje mai jos, având o poziție ideală pentru a observa fiecare intrare și ieșire din clădire.

La început, totul părea să meargă bine, până când am început să observ că lucrurile din apartament nu mai sunt exact cum le-am lăsat. Locuind singur, m-am întrebat dacă nu cumva încep să-mi pierd mințile.”, a explicat acesta pe un forum dedicat clujenilor.

Tânărul suspectează că proprietarii așteaptă ca acesta să plece de acasă pentru a intra în locuința sa. Disperat, s-a gândit să-și instaleze chiar și o cameră video pentru a surprinde eventualii ,,musafiri nepoftiți”

,,Totuși, cu timpul, am ajuns la concluzia că proprietarii urmăresc momentele în care eu părăsesc clădirea, găsind astfel ocazia perfectă pentru a da buzna și a inspecta apartamentul.

M-am gândit să mă mut, dar am prins apartamentul acesta la un preț corect și aș prefera să nu renunț la el. Așa că, acum, mă întreb dacă există camere de supraveghere discrete, ușor de instalat și la un preț accesibil (nu sunt vreun Bill Gates), pe care să le pot monta pentru a verifica dacă suspiciunile mele sunt întemeiate. Dacă aveți recomandări sau link-uri de unde le pot comanda, mi-ar fi de mare ajutor. Aș vrea să-i confrunt, dar, în același timp, am nevoie de dovezi”, a concluzionat chiriașul.

Internauții i-au sugerat fel și fel de soluții, însă unii dintre ei sunt de părere că un preț decent nu merită lipsa de intimitate. 

,,Cum e un "preț corect" dacă n-ai intimitate?  Nici măcar la cămin nu mi se atingea alta lume de lucrurile personale”, a comentat un internaut.

Comentarii Facebook