Proprietarul unei case de lângă Baza Sportivă Gheorgheni, disperat de cei care-i sar gardul ca să recupereze mingile: „L-au îndoit”


Un clujean care s-a mutat recent pe strada Gemina și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu gălăgia provocată de persoanele care joacă volei pe terenurile din Baza Sportivă Gheorgheni. 

El susține că terenurile de volei nu sunt amplasate regulamentar, fiind mult prea apropiate de gardurile caselor din zonă. 

Astfel, cei care joacă volei aruncă zilnic mingi în curtea sa, iar pentru a le recupera escaladează gardul și intră pe proprietatea acestuia. Clujeanul a relatat că gardul a fost degradat din acest motiv, fiind îndoit în mai multe locuri. 

Într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca, bărbatul a solicitat mutarea terenurilor de volei la o distanță mai mare de proprietatea sa. 

Sunt proprietar al casei de pe strada Gemina învecinată direct cu parcul sportiv din Gheorgheni. M-am mutat de o lună și jumătate și am constatat că terenurile de volei din cadrul parcului sportiv nu sunt amplasate regulamentar vis-a-vis de gardul caselor, fiind extrem de aproape de noi. 

Din cauza vecinătății extrem de mici, în continuu, zi de zi, cei care joacă volei aruncă, în jocul lor, mingea la mine și la vecinul în curte, apoi ei escaladează fără nicio problemă în gardul, pe care mi l-au îndoit în diverse puncte. 

Am chemat poliția, atât cea națională, cât și pe cea locală. În altă ordine de idei, tot din cauză că sunt aproape de case terenurile, e o gălăgie de nedescris, zi de zi, la orice oră. 

Vă rog să mutați terenurile la o distanță care să creeze un climat în care putem locui și vorbi în casă după ce ajungem de la serviciu.”, a reclamat un clujean. 


Comentarii Facebook