Vineri 20 Septembrie

Proprietarul unor câini din Cluj-Napoca, acuzat de vecini că aruncă excrementele animalelor direct în stradă: „Calci în mizerie și o duci în casă”


Un clujean își acuză vecinul că aruncă excrementele celor trei câini de talie mare pe care îi are direct în stradă. Situația a fost reclamată pe strada Câmpului din cartierul Mănăștur.

Potrivit reclamației făcute de clujean, câinii sunt ținuți în curtea casei, pe o porțiune pavată. Animalele își fac în același loc și nevoile, iar proprietarul câinilor nu s-ar obosi să adune excrementele în mod clasic. Astfel, acesta este acuzat că se folosește de un furtun cu apă pentru a spăla curtea, iar mizeria ajunge direct pe trotuar. 

Mai mult, clujeanul care a reclamat situația susține că, peste drum de curtea în care sunt ținuți câinii, nu există un trotuar pe care să încapă un cărucior. Prin urmare, persoanele care își plimbă copii în zonă sunt nevoite să calce în mizerie. 

Proprietarul de pe Câmpului deține 3 câini Cane Corso pe care îi ține în fața casei pe zona de pavaj, în țarcuri cu beton, și spală zilnic fecalele și urina acestora cu furtunul. A făcut scurgere în stradă, mizeria ajungând pe trotuar și până pe trecerea de pietoni. Vis a vis nu este trotuar pentru căruț și, inevitabil, calci în mizerie și o duci în casă.”, a reclamat un clujean. 

Comentarii Facebook